ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟΒιομηχανικο Δαπεδο


Το βιομηχανικό δάπεδο είναι γνωστό και χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες. Χώροι με μεγάλο βάρος κυκλοφορίας εξαρχής απαιτούσαν μεγάλη αντοχή σε πίεση, χτυπήματα και τριβή. Αρχικά οι ανάγκες καλύπτονταν από οπλισμένο σκυρόδεμα, τσιμέντο και αδρανή υλικά. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια, έχει τελειοποιηθεί η στεγανοποίηση του και έχει μεγαλώσει η αντοχή του, ραγδαία, κυρίως λόγω της προσθήκης υλικών που πλέον διεισδύουν στο βιομηχανικό δάπεδο, καλύπτοντας έτσι τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις.

Οι ρητίνες που πλέον χρησιμοποιούνται στο βιομηχανικό δάπεδο, μπορεί να έχουν εποξειδική ή πολυουρεθανική βάση και διαστρώνονται είτε με ρολό είτε με σπάτουλα. Έτσι γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το βιομηχανικό δάπεδο διαχωρίζεται σε κατηγορίες ανάλογα με τον τρόπο και τα υλικά κατασκευής που χρησιμοποιούμε κατά περίπτωση.

Το βιομηχανικό δάπεδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παντός είδους κατασκευές, αλλά λόγω των ιδιοτήτων του προτιμάται ιδιαίτερα σε χώρους οι οποίοι υπόκεινται σε μεγάλες μηχανικές και χημικές καταπονήσεις όπως εργοστάσια, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, αποθήκες, πυλωτές, ταράτσες, χώρους στάθμευσης κ.ά.Το βιομηχανικό δάπεδο εν τέλει σας παρέχει πολλά πλεονεκτήματα, τα οποία παρουσιάζονται συνοπτικά παρακάτω:

- Μεγάλος χρόνος ζωής
- Σύντομος χρόνος κατασκευής
- Εύκολη συντήρηση
- Εύκολος καθαρισμός
- Είναι αντιολισθητικό
- Υψηλή αντοχή σε υψηλές πιέσεις
- Δεν εμφανίζει ρωγμές όπως συμβαίνει συνήθως σε άλλους τύπους δαπέδων
- Υψηλή αισθητική
- Προστατεύει το υπόστρωμα από υγρασία, χημικές, ακόμη και ραδιενεργές ουσίες
- Μένει ανεπηρέαστο ακόμη και από ακραίες καιρικές συνθήκες
- Έχει χαμηλό οικονομικό κόστος


Βιομηχανικο Δαπεδο

Η εταιρεία μας με την υψηλής ποιότητας τεχνογνωσία, τη πολυετή εμπειρία της στο χώρο, τα εξαιρετικά υλικά και τον υπερσύχρονο εξοπλισμό της, σας εγγυάται το καλύτερο αισθητικό και φυσικά ποιοτικό αποτέλεσμα σε κάθε τύπο που αφορά βιομηχανικό δάπεδο αλλά και οποιαδήποτε άλλη τεχνική εργασία και μάλιστα στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Υπολογίστε μόνο 22€/m² τελική τιμή, για υλικά και εργασία μαζί + φπα.

Για ερωτήσεις, απορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με τα βιομηχανικα δαπεδα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στο 211 800 5971.

Θέλετε την Καλύτερη Προσφορά
για ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ;

Συνεργατες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ανακαινισεις Σπιτιων από τους Νο1! Εμπιστευθείτε τη HomeDesign για μερικές & ολικές ανακαινίσεις σπιτιών. Αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίες σε όλη την Αττική. Δοκιμάστε μας!

Όλες οι εργασίες καλύπτονται με:

Ανακαινισεις Σπιτιων με 5 Έτη Εγγύηση

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

Ακινητα Πορτο Ραφτη

Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου

Βρείτε τους Νο1 στις Ανακαινισεις Σπιτιων στο:

Facebook Image