ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVCΚουφωματα PVCΤα κουφωματα PVC είναι μια ολοένα και πιο προτιμώμενη επιλογή για τα κουφώματα μιας κατοικίας, αν και πιο δημοφιλή παραμένουν τα Κουφωματα Αλουμινιου. Η κύρια αιτία για την αυξανόμενη ζήτησή τους είναι η τιμή που κατά κανόνα είναι πιο προσιτή για τα κουφώματα PVC, ενώ και η ποιότητα τους δεν υστερεί έναντι αυτών από αλουμίνιο, όπως θα δούμε και παρακάτω.

Το πιο χαρακτηριστικό πλεονέκτημα που διακρίνει τα κουφώματα PVC είναι οι θερμομονωτικές τους δυνατότητες. Ως γνωστόν το πλαστικό σαν υλικό είναι κακός αγωγός της θερμότητας και συνεπώς από κατασκευή τους τα συνθετικά κουφώματα δεν επιτρέπουν τη μεταφορά θερμότητας από το εσωτερικό της κατοικίας προς το εξωτερικό περιβάλλον και αντίστροφα. Αντίθετα τα κουφώματα αλουμινίου επιτρέπουν τη μεταφορά θερμότητας, κάτι βέβαια που έχει λυθεί τα τελευταία χρόνια, αν επιλέξετε κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή.

 Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν κάποια ζητήματα ποιότητας με τα κουφώματα PVC, καθώς εμφάνιζαν κιτρινίσματα στα προφίλ. Αυτό συνέβαινε διότι τα πρώτα κουφώματα PVC που ήρθαν στην Ελλάδα, είχαν προδιαγραφές χωρών με πολύ λιγότερη ηλιοφάνεια από τη δική μας. Ωστόσο, πλέον έχουν καμφθεί όλα τα προβλήματα και πλέον τα κουφώματα PVC έχουν μετατραπεί και αυτά σε μια εξίσου ασφαλή και σίγουρη λύση. Έτσι τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει δεκάδες εγκαταστάσεις κουφωμάτων PVC και πλέον έχουμε εξειδίκευση, ώστε η ποιότητα του τελικού αποτελέσματος να είναι κορυφαία, διαχρονική και σε προσιτή τιμή.

Όπως είπαμε λοιπόν και παραπάνω, πέρα από τις μονωτικές ιδιότητες, το βασικότερο πλεονέκτημα για τα κουφώματα PVC είναι η προσιτή τιμή τους, σε συνάρτηση με την ποιότητά τους που δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τα αλουμινένια. Ωστόσο για να έχετε καλύτερη εικόνα σχετικά με το κοστολόγιο και για τους δύο τύπους κουφωμάτων, καλό είναι να επισκεφθείτε την ενότητα Κουφωματα Τιμες, όπου θα δείτε το κόστος για το σύνολο των κουφωμάτων σε κατοικία 50m², 70m² και 90m².

Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε μια τάξη μεγέθους κόστους ανάλογα με τη δική της οικία, αν και από πλευράς μας εξετάζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις ιδιαιτερότητες της κατοικίας και τις ανάγκες του ιδιοκτήτη. Για αυτό θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να προσαρμώσουμε κάποιο από τα πακέτα μας στις δικές σας ανάγκες.

Θέλετε την Καλύτερη Προσφορά
για τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC;

Τυποι Κουφωματων

Κουφωματα Αλουμινιου

Κουφωματα Αλουμινιου

Προσδώστε στο σπίτι σας τη μέγιστη ασφάλεια, αντοχή και στιβαρότητα.

Κουφωματα Αλουμινιου
Κουφωματα PVC

Κουφωματα PVC

Η πιο value for money επιλογή για τα κουφώματα της κατοικίας σας

Κουφωματα PVC
Αντικατασταση Κουφωματων

Αντικατασταση Κουφωματων

Εμπιστευθείτε τους κορυφαίους για την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας.

Αντικατασταση Κουφωματων

Συνεργατες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ανακαινισεις Σπιτιων από τους Νο1! Εμπιστευθείτε τη HomeDesign για μερικές & ολικές ανακαινίσεις σπιτιών. Αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίες σε όλη την Αττική. Δοκιμάστε μας!

Όλες οι εργασίες καλύπτονται με:

Ανακαινισεις Σπιτιων με 5 Έτη Εγγύηση

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

Ακινητα Πορτο Ραφτη

Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου

Βρείτε τους Νο1 στις Ανακαινισεις Σπιτιων στο:

Facebook Image