ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ
 


Η ομάδα του HomeDesign έχοντας πάντα στο μυαλό της την δική σας εξυπηρέτηση και ικανοποίηση, φροντίζει κατά καιρούς να βγάζει κάποια προσφορά ανακαίνισης για εσάς, πραγματικά μοναδικές. Τις περισσότερες φορές μάλιστα αυτή η προσφορά ανακαίνισης είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορούμε να την αφήνουμε ενεργή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για αυτό τον λόγο σας συνιστούμε να επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα μας “Προσφορα Ανακαινισης” και όταν βλέπετε μια προσφορά που σας αρέσει μην αφήνετε πολύ χρόνο να περνάει, αλλά επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες, χωρίς καμία δέσμευση.

Προσφορα Ανακαινισης

Αυτό το διάστημα λοιπόν και για περιορισμένο χρόνο ακόμα, η προσφορά ανακαίνισης που σας προσφέρουμε, είναι το Απλό Πακέτο Ανακαίνισης Special, από 8.000€ στα 6.300€, με αποτέλεσμα να γλυτώνετε 1.700€!

Περισσότερες λεπτομέρειες για το τι παρέχει το συγκεκριμένο πακέτο ανακαίνισης μπορείτε να δείτε στη σελίδα του πακέτου εδώ. Ωστόσο εν συντομία να σας αναφέρουμε ότι αυτό το πακέτο ανακαίνισης περιλαμβάνει την ανακαίνιση χώρου 60m² και αφορά την πλήρη ανακαίνιση μπάνιου μαζί με την ανακαίνιση κουζίνας! Επίσης στο πακέτο περιλαμβάνεται και βάψιμο του σπιτιού σας, εσωτερικά και εξωτερικά, με επώνυμα προϊόντα ποιότητας ΑΑ, Ελληνικής εταιρείας.

Μην χάσετε λοιπόν μια τέτοια μοναδική προσφορά ανακαίνισης! Δεν θα βρείτε εύκολα την ευκαιρία με 6.300€ να κάνετε ανακαίνιση μπάνιου και ανακαίνιση κουζίνας, με όλες μάλιστα τις εργασίες του πακέτου, που μπορείτε να δείτε εδώ.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να εκμεταλλευτείτε αυτή τη φοβερή προσφορά ανακαίνισης και ακόμα και αν το πακέτο αυτό δεν είναι πλήρως στα μέτρα σας, θα φροντίσουμε να το διαμορφώσουμε στις ανάγκες σας. Τέτοιες προσφορές ανακαίνισης, δύσκολα θα ξαναβρείτε αλλού.

Θέλετε την Καλύτερη Προσφορά
για τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ;

Συνεργατες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ανακαινισεις Σπιτιων από τους Νο1! Εμπιστευθείτε τη HomeDesign για μερικές & ολικές ανακαινίσεις σπιτιών. Αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίες σε όλη την Αττική. Δοκιμάστε μας!

Όλες οι εργασίες καλύπτονται με:

Ανακαινισεις Σπιτιων με 5 Έτη Εγγύηση

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

Ακινητα Πορτο Ραφτη

Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου

Βρείτε τους Νο1 στις Ανακαινισεις Σπιτιων στο:

Facebook Image