ΑΝΑΚΑΙΝΙΣHΑνακαινιση


Είναι γεγονός πως ιδιαίτερα αυτή την εποχή η κατασκευή ενός σπιτιού ή η αγορά κάποιου νέου είναι σπάνια και δύσκολη, εξ’ αιτίας της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας. Από την άλλη όμως όλοι μας χρειαζόμαστε μια ανανέωση και αναβάθμιση του επιπέδου ζωής μας και της απλής καθημερινότητας. Σε τέτοιες καταστάσεις λύσεις δίνουν οι ανακαινισεις σπιτιων, καθώς με την ανακαίνιση του σπιτιού σας, μπορείτε να το αναβαθμίσετε και ανανεώσετε τη ζωή σας, με πολύ μικρότερο κόστος συγκριτικά με μια νέα κατασκευή.

Βέβαια η φράση “ανακαινίσεις σπιτιών” είναι πολύ γενική. Μια ανακαίνιση μπορεί να ξεκινάει από μια μικρή και απλή ανανέωση, αλλά μπορεί να φτάσει ακόμα στη ριζική αλλαγή του σπιτιού σας. Εκτός όμως από το μέγεθος της ανακαίνισης που θα δούμε παρακάτω, πιο σημαντικό είναι ο χώρος που αφορά την ανακαίνιση, δηάδή αν πρόκειται για ανακαίνιση μπάνιου, κουζίνας ή γενική ανακαίνιση σπιτιού.

Για κάθε ένα από τα είδη ανακαίνισης έχουμε δημιουργήσει ξεχωριστή σελίδα με αναλυτική περιγραφή, τις οποίες θα βρείτε στα παρακάτω links. Επίσης μπορείτε να δείτε και τα έτοιμα πακέτα ανακαίνισης που έχουμε ετοιμάσει για εσάς, χωρίς όμως να σημαίνει ότι περιοριζόμαστε σε αυτά. Παρέχουμε κάθε λύση γύρω από τις ανακατασκευές και τις οικοδομικές εργασίες, κάτι που μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε αν επικοινωνήσετε μαζί μας από εδώ ή μας καλέσετε στο 211 800 5971.

Τυποι Ανακαινισης

Ανακαινιση Μπανιου

Ανακαινιση Μπανιου

Δώστε στο μπάνιο σας μια εντελώς νέα & μοντέρνα εμφάνιση.

Ανακαινιση Μπανιου
Ανακαινιση Κουζινας

Ανακαινιση Κουζινας

Αναβαθμίστε τον χώρο που καθημερινά συγκεντρώνεται η οικογένεια.

Ανακαινιση Κουζινας
Γενικη Ανακαινιση Σπιτιου

Γενικη Ανακαινιση Σπιτιου

Πλήρης ανακατασκευή και αναβάθμιση, για... σπίτι σαν καινούριο!

Ανακαινιση Σπιτιου

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣH ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

 

Πέρα από το διαχωρισμό με βάση τον χώρο των εργασιών, μια ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να διαχωριστεί και με βάση το μέγεθος, το εύρος δηλαδή των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν. Έτσι λοιπόν, υπάρχουν οι εξής τύποι ανακαίνισης με βάση την έκταση των εργασιών:

Μικρή Ανακαίνιση
Ξεκινώντας με την μικρότερη δυνατή ανακαίνιση, έχουμε πρακτικά μια ανανέωση του σπιτιού σας, με πολύ μικρές αλλαγές, κυρίες διακοσμητικές και καλλωπιστικές, στις οποίες τα έξοδα για εσάς θα είναι μικρά. Αλλάξτε χρώμα στις κουρτίνες, αγοράστε νέα υφάσματα, γύψινες κατασκευές ή κάποια μικρά αξεσουάρ, κάντε γενικές μικρές αλλαγές ή προσθήκες μικρού κόστους, που θα αλλάξουν τον τόνο και το ύφος του σπιτιού σας. Βεβαίως απαραίτητο είναι και το βάψιμο του σπιτιού σας, το οποίο μπορούμε να αναλάβουμε εμείς σε πολύ προσιτή τιμή, καθώς και άλλες μικροπαρεμβάσεις και κυρίως διορθωτικές εργασίες.

Μεσαία Ανακαίνιση
Εδώ πλέον γίνεται αντικατάσταση παλιών κατασκευών με νέες, που είναι βασισμένες στο ύφος και το γούστο σας. Τέτοιες αλλαγές είναι για παράδειγμα η αντικατασταση κουφωματων, η αλλαγή επίπλων στην κουζίνα ή στο υπνοδωμάτιο, καθώς και η ανακαίνιση κουζίνας και ανακαίνιση μπάνιου. Έχετε υπόψν πως αρκετές από αυτές τις δραστηριότητες επιδοτούνται και από το πρόγραμμα εξοικονομησης κατ οικον. Επίσης με αυτή την ανακαίνιση μπορείτε να αυξήσετε παράλληλα και την ασφάλεια στο σπίτι σας, αλλάζοντας τις πόρτες και τα παράθυρα. Για όλες αυτές τις εργασίες θα χρειαστείτε διάφορους μάστορες, όπως ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, αλουμινάδες, βαφείς και ξυλουργού. Επιλέξτε μας και θα σας φέρουμε εμείς την πιο έμπειρη και πεπειραμένη ομάδα, που θα πραγματοποιήσει όποια εργασία και αν επιθυμείτε.

Μεγάλη Ανακαίνιση
Σε αυτού του μεγέθους τις ανακαινίσεις σπιτιών, έχουμε πλέον δομικές αλλαγές στο σπίτι. Εδώ η HomeDesign είναι απαραίτητη για εσάς, καθώς απαιτείται πρώτα από όλα να γίνει διαχωρισμός ανάμεσα στα φέροντα στοιχεία και τους απλούς τοίχους. Στους απλούς τοίχους μπορούμε να κάνουμε ότι τροποποιήσεις θέλουμε, στα φέροντα στοιχεία όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουμε παρεμβάσεις. Μπορείτε να κάνετε αλλαγή πατώματος ή στέγης, μετατροπή δωματίων, μόνωση (μόνωση τοίχων ή μόνωση ταράτσας), βιομηχανικό δάπεδο και άλλες δραστηριότητες, καθώς βεβαίως και ανακαίνιση των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, μαζί με ένα σοβάτισμα ή βάψιμο.

Όποιο είδος ανακαίνισης και αν χρειάζεστε, η πρώτη και καλύτερη επιλογή σας είναι η HomeDesign. Μπορείτε εδώ να δείτε διάφορα πακέτα ανακαίνισης που προσφέρουμε, χωρίς βεβαίως να περιοριζόμαστε μόνο σε αυτά. Είμαστε διατεθημένοι να προσαρμόσουμε κάθε πακέτο μας στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, απορίες, συμβουλές και προτάσεις, επικοινωνήσετε με τους ειδικούς στις ανακαινισεις σπιτιων. Καλέστε μας στο 211 800 5971 ή πατήστε εδώ για να δείτε όλους τους δυνατούς τρόπους επικοινωνίας.

Θέλετε την Καλύτερη Προσφορά
για τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ;

Συνεργατες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ανακαινισεις Σπιτιων από τους Νο1! Εμπιστευθείτε τη HomeDesign για μερικές & ολικές ανακαινίσεις σπιτιών. Αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίες σε όλη την Αττική. Δοκιμάστε μας!

Όλες οι εργασίες καλύπτονται με:

Ανακαινισεις Σπιτιων με 5 Έτη Εγγύηση

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

Ακινητα Πορτο Ραφτη

Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου

Βρείτε τους Νο1 στις Ανακαινισεις Σπιτιων στο:

Facebook Image