ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΠΑΚΕΤΑΑνακαινισεις Σπιτιων


Έχοντας χρόνια εμπειρία στις ανακαινίσεις σπιτιών, έχουμε καταλάβει ποιες ανάγκες συγκεκριμένα έχετε οι περισσότεροι όταν κάνετε μια ανακαίνιση, και για αυτό τις έχουμε ομαδοποιήσει, δημιουργώντας κάποια έτοιμα πακέτα για ανακαινισεις σπιτιων. Παρακάτω σας τα παρουσιάζουμε συνοπτικά, ενώ βεβαίως υπάρχει και ανάλυση για όλα τα πακέτα αυτά ένα προς ένα. Αν παρόλα αυτά κανένα δεν ταιριάζει ακριβώς στις απαιτήσεις σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να εξετάσουμε την δική σας εξειδικευμένη περίπτωση.

Αρχικά να σας ενημερώσουμε πως σε όλα τα πακέτα για ανακαινίσεις σπιτιών περιλαμβάνονται όλες οι οικοδομικές, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, τις οποίες μπορείτε να δείτε αναλυτικά στην σελίδα του κάθε έργου. Επίσης σε όλα τα πακέτα εμπεριέχεται και φρεσκάρισμα ολόκληρης της οικίας με βάψιμο εσωτερικά και εξωτερικά στο χρώμα της επιλογής σας. Τέλος κάθε πακέτο αποτελεί εξέλιξη του προηγούμενο, συνεπώς περιλαμβάνει ότι και το προηγούμενο, συν επιπλέον αυτά που αναφέρουμε.

Πακετα Ανακαινισης

Ανακαινιση - Πακετο Ανακαινισης 1

 

Ανακαινιση - Πακετο Ανακαινισης 2

 

Ανακαινιση - Πακετο Ανακαινισης 3

 

Ανακαινιση - Πακετο Ανακαινισης 4

 

Ανακαινιση - Πακετο Ανακαινισης 5

 

Ανακαινιση - Πακετο Ανακαινισης 6

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε πακέτο; Πατήστε click πάνω σε κάθε πακέτο και θα δείτε αναλυτικά τι περιλαμβάνει.

Ενδιαφέρεστε για κάποιο πακέτο ή θέλετε να προσαρμόσουμε ένα πακέτο στις ανάγκες μας;

Επικοινωνηστε μαζι μας!

Τυποι Ανακαινισης

Ανακαινιση Μπανιου

Ανακαινιση Μπανιου

Δώστε στο μπάνιο σας μια εντελώς νέα & μοντέρνα εμφάνιση.

Ανακαινιση Μπανιου
Ανακαινιση Κουζινας

Ανακαινιση Κουζινας

Αναβαθμίστε τον χώρο που καθημερινά συγκεντρώνεται η οικογένεια.

Ανακαινιση Κουζινας
Γενικη Ανακαινιση Σπιτιου

Γενικη Ανακαινιση Σπιτιου

Πλήρης ανακατασκευή και αναβάθμιση, για... σπίτι σαν καινούριο!

Ανακαινιση Σπιτιου

ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ

 

1. Πρώτα λοιπόν στο Απλό Πακέτο Ανακαίνισης περιλαμβάνεται η ανακαίνιση συνολικού χώρου ως 60m² και κοστίζει μόνο 3.990€. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα αναλάβει την πλήρη ανακαίνιση της κουζίνας σας, με την αποξήλωση της παλιάς και σχεδιασμό και τοποθέτηση νέας, που θα καταλαμβάνει χώρο έως 8 τρέχοντα μέτρα. Αν λοιπόν αυτό που ψάχνεται είναι η ανακαίνιση κουζίνας, αυτό το πακέτο αποτελεί την καλύτερή σας λύση.

2. Στη συνέχεια υπάρχει το Απλό Πακέτο Ανακαίνισης Special που επίσης να αναφέρεται σε χώρο έως 60m², όμως αφορά εκτός από την ανακαίνιση κουζίνας ως 8 τρέχοντα μέτρα, και την ανακαίνιση μπάνιου. Μάλιστα αυτό το διάστημα και για λίγο καιρό ακόμα, βρίσκεται σε προσφορά και αντί για 8.000€ κοστίζει μόνο 6.300€!

3. Το πρώτο πακέτο που αφορά την πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού σας είναι το Έξυπνο Πακέτο Ανακαίνισης, που αφορά συνολικό χώρο 70m² και έχει κόστος 14.990€. Εκτός από την ανακαίνιση κουζίνας ως 10 τρέχοντα μέτρα και την ανακαίνιση μπάνιου, το πακέτο αυτό περιλαμβάνει και την αλλαγή των πορτών (εσωτερικών και εξωτερικής ασφαλείας), των κουφωμάτων και ακόμα και των ντουλαπών, ενώ βεβαίως γίνεται και προσθαφαίρεση υλικών ανάλογα με τις επιθυμίες & το γούστο σας.


Ανακαινισεις Σπιτιων Πακετα

4. Επόμενο πακέτο για ανακαινισεις σπιτιων είναι το Έξυπνο Πακέτο Ανακαίνισης Special, που αποτελεί μια αναβάθμιση του προηγούμενο πακέτου. Ο χώρος που καλύπτει είναι 95m² ενώ η ανακαίνιση κουζίνας αφορά 12 τρέχοντα μέτρα. Κατά τα άλλα περιλαμβάνει ότι και το Έξυπνο Πακέτο Ανακαίνισης, ενώ το κόστος του είναι 21.990€.

5. Το Πολυτελές Πακέτο Ανακαίνισης που ακολουθεί αφορά την πλήρη ανακαίνιση χώρου 85m² και κοστίζει 23.990€. Εκτός από όσα περιλαμβάνει το προηγούμενο πακέτο, εδώ θα γίνει και αντικατάσταση των παλιών σωμάτων, ενώ θα προστεθεί θερμαντικό σώμα και στην τουαλέτα. Επίσης εκτός από το φρεσκάρισμα θα γίνει και σπατουλάρισμα του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ενώ η ανακαίνιση κουζίνας αφορά 14 τρέχοντα μέτρα.

6. Το τελευταίο και το πλέον πιο πλήρες πακέτο για ανακαίνιση και αναβάθμιση της οικίας σας, είναι το Πολυτελές Πακέτο Ανακαίνισης Special. Σε αυτό το πακέτο για ανακαινίσεις σπιτιών, που κοστολογείται στα 27.990€, γίνονται καταρχάς όλα όσα περιγράφονται στα προηγούμενα πακέτα. Ο χώρος που αφορά η ανακαίνιση αυτή είναι ως 100m², ενώ στην ανακαίνιση κουζίνας γίνεται αποξήλωση της παλιάς κουζίνας και τοποθέτησης νέας, 16 τρεχόντων μέτρων.

Αυτά είναι τα 6 πακέτα για ανακαινίσεις σπιτιών που προσφέρουμε, και που αν μας επιλέξετε θα πραγματοποιήσουν τα εξειδικευμένα συνεργεία μας. Πατώντας στο λινκ του κάθε πακέτου μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε ένα, ώστε να δείτε αν σας ταιριάζει πλήρως.

Όσον αφορά τις τιμές, αν κάνετε μια έρευνα αγοράς θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι οι τιμές μας είναι αρκετά προσιτές και δύσκολα θα βρείτε παρόμοιες, ενώ βεβαίως αν θέλετε να κάνετε μια λίγο διαφορετική ανακαίνιση από αυτές που προαναφέραμε, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και θα προσαρμωσουμε το κατάλληλο πακέτο στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίσες. Θα φροντίσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε τιμές που δύσκολα θα αρνηθείτε!

Θέλετε την Καλύτερη Προσφορά
για τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ;

Συνεργατες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ανακαινισεις Σπιτιων από τους Νο1! Εμπιστευθείτε τη HomeDesign για μερικές & ολικές ανακαινίσεις σπιτιών. Αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίες σε όλη την Αττική. Δοκιμάστε μας!

Όλες οι εργασίες καλύπτονται με:

Ανακαινισεις Σπιτιων με 5 Έτη Εγγύηση

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

Ακινητα Πορτο Ραφτη

Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου

Βρείτε τους Νο1 στις Ανακαινισεις Σπιτιων στο:

Facebook Image