ΑΠΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣHΣΑνακαινισεις - Απλο ΠακετοΤο Απλό Πακέτο Ανακαίνισης που βλέπετε είναι το πρώτο και οικονομικότερο πακέτο ανακαίνισης που προσφέρουμε, σχετικά με τις ανακαινίσεις σπιτιών. Παρακάτω ακολουθεί ανάλυση του πακέτου, ενώ αν θέλετε μπορείτε να δείτε όλα τα πακέτα για ανακαινισεις σπιτιων πατώντας πακέτα ανακαινίσεων.

Ξεκινώντας λοιπόν την ανάλυση, πρέπει να γνωρίζετε ότι το Απλό Πακέτο Ανακαίνισης κοστίζει μόλις 3990€ +φπα και αντιστοιχεί σε χώρο περίπου 50-60m².

Αφορά την ολική ανακαίνιση κουζινας από έμπειρο και εξειδικεύμενο συνεργείο, μαζί βεβαίως με όλες τις οικοδομικές, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες που συνεπάγεται, αλλά και το βάψιμο του σπιτιού σας (εσωτερικά και εξωτερικά).

Παρακάτω ακολουθούν οι συγκεκριμένες ενέργειες που περιλαμβάνει το πακέτο αυτό.

 
ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
- Αφαίρεση, αναμόρφωση και αποξήλωση των παλιών επίπλων της κουζίνας του σπιτιού σας
- Αφαίρεση των παλιών πλακιδίων από τον τοίχο και την κουζίνα
- Απομάκρυνση των οικοδομικών απορριμμάτων, των μπαζών δηλαδή, που θα προκύψουν αφότου πραγματοποιήσουμε τις παραπάνω οικοδομικές εργασίες

ΚΟΥΖΙΝΑ
- Σχεδιασμός και τοποθέτηση της κουζίνας μέχρι και 8 τρέχοντα μέτρα, σύμφωνα και ανάλογα με τον χώρο σας
- Πλακάκια θα τοποθετηθούν στην πλάτη του πάγκου, μετά από επιλογή σας ανάμεσα σε μεγάλη γκάμα επιλογών
- Θα τοποθετηθούν διάφορα νέα αξεσουάρ κουζίνας όπως πόμολα, πάγκος, κάδος απορριμμάτων, νεροχύτης, μπαταρία νεροχύτη και άλλα σχετικά αξεσουάρ
- Τοποθέτηση πλακιδίων στον τοίχο και το πάτωμα, μετά από επιλογή σας ανάμεσα σε μεγάλη γκάμα υλικών

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
- Η ύδρευση ζεστού και κρύου νερού, αλλά και η αποχέτευση, θα αντικατασταθούν και θα ανακαινισθούν στην κουζίνα.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
- Τοποθέτηση ηλεκτρικών συσκευών
- Νέα ηλεκτρική εγκατάσταση κουζίνας
- Αγορά και τοποθέτηση διακοπτών και μπριζών

ΒΑΨΙΜΟ - ΦΡΕΣΚΑΡΙΣΜΑ ΟΙΚΙΑΣ
- Εσωτερικό βάψιμο του σπιτιού σας με χρώματα της επιλογή σας, από επώνυμη Ελληνική εταιρία χρωμάτων υψηλής ποιότητας ΑΑ

Βαψιμο Σπιτιου

Όπως βλέπετε λοιπόν το συγκεκριμένο πακέτο ανακαίνισης περιλαμβάνει την πλήρη και ολική αναμόρφωση και ανακαίνιση της κουζίνας σας, με όλες τις επακόλουθες οικοδομικές, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες. Εκτός αυτού όμως θα γίνει και ένα φρεσκάρισμα του σπιτιού σας, βάφοντάς του εσωτερικά και εξωτερικά. Μιλάμε συνεπώς για μια προσιτή λύση για να ανανεώσετε τη ζωή σας και το περιβάλλον του σπιτιού σας, αναβαθμίζοντας βέβαια αυτόχρονα και το βιοτικό σας επίπεδο. Με αυτό το πακέτο λοιπόν έχετε τη δυνατότητα, δαπανώντας πολύ λίγα χρήματα αναλογικά με άλλες επιλογές, να πραγματοποιήσετε μια σημαντική και ποιοτική ανακαίνιση του σπιτιού σας..

Μάλιστα όλες αυτές οι εργασίες ανακαίνισης που περιγράφονται παραπάνω και ανήκουν στο απλό πακέτο ανακαίνισης, θα σας κοστίσουν μόλις 3990€ +φπα. Αν παρόλα αυτά το πακέτο δεν σας καλύπτει ή θέλετε να δείτε και άλλες επιλογές για ανακαινίσεις σπιτιών, μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα πακέτα ανακαινίσεων, ώστε να καταλήξετε σε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Αν έχετε κάποια απορία ή σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο πακέτο για ανακαινίσεις σπιτιών, επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 800 5971 ή πατήστε εδώ, για να συζητήσουμε λεπτομερώς για την δική σας περίπτωση. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας εξυπηρετήσουμε!.

Θέλετε την Καλύτερη Προσφορά
για τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ;

Συνεργατες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ανακαινισεις Σπιτιων από τους Νο1! Εμπιστευθείτε τη HomeDesign για μερικές & ολικές ανακαινίσεις σπιτιών. Αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίες σε όλη την Αττική. Δοκιμάστε μας!

Όλες οι εργασίες καλύπτονται με:

Ανακαινισεις Σπιτιων με 5 Έτη Εγγύηση

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

Ακινητα Πορτο Ραφτη

Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου

Βρείτε τους Νο1 στις Ανακαινισεις Σπιτιων στο:

Facebook Image