ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΠΙΤΙΟΥΚατασκευη ΣπιτιουΗ εταιρεία Homedesign αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι εδώ και χρόνια μπορούν αποδεδειγμένα να ανταποκριθούν ακόμα και στο δυσκολότερο έργο, όπως την ανέγερση επαγγελματικών χώρων και την κατασκευη σπιτιου. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας και τα άριστα υλικά των προμηθευτών μας, σε συνδυασμό με την εμπειρία, την υπευθυνότητα και το μεράκι στη δουλειά μας, θα φέρουν το ιδανικό αποτέλεσμα στην κατασκευή σας, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το βαθμό δυσκολίας.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, στην πολυετή δράση μας έχουμε αναλάβει κάθε είδους τεχνικό έργο (από την κατασκευη σπιτιου, και πολυόροφων κτιρίων, έως την κατασκευή γηπέδων, ξενοδοχειακών μονάδων κ.α.). Μάλιστα σε όλα αυτά τα έργα αναλαμβάνουμε από το στάδιο της αρχιτεκτονικής μελέτης, έως και την πλήρη ολοκλήρωσή του, παίρνοντας από εσάς όλο το άγχος της κατασκευής και δίνοντας σας το κλειδί στο χέρι σας. Ποτέ η κατασκευη σπιτιου δεν ήταν ευκολότερη!


 

Η Homedesign σας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα για την κατασκευή σας, το οποίο θα έρθει μέσα από τις δικές σας απαιτήσεις, τις δικές σας ανάγκες, τις δικές σας ιδέες και το προσωπικό σας γούστο, σε συνδυασμό με την δική μας εμπειρία, τις δικές μας συμβουλές και τη δική μας προσπάθεια να ικανοποιήσουμε κάθε επιθυμία σας. Φυσικά, η εταιρία μας αναλαμβάνει αποπερατώσεις έργων σε διάφορα στάδια, καθώς και ανακαινισεις σπιτιων προσαρμοσμένα φυσικά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Κατά την κατασκευη σπιτιου μπορούν να συνδυαστούν και ορισμένες εργασίες εξοικονόμησης ενέργειας, οι οποίες αν και δεν είναι απαραίτητες είναι σίγουρα συνιστώμενες, καθώς θα μειώσετε σημαντική την ετήσια δαπάνη σας για ρεύμα και πετρέλαιο. Τέτοιοες μπορεί να είναι η εξωτερική θερμομόνωση, η τοποθετηση κουφωματων, η εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης και μια σειρά εργασίων, ορισμένες από τις οποίες επιδοτούνται από το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ Οίκον.

Εάν ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε ή να ολοκληρώσετε ένα έργο, είτε αυτό αφορά κατασκευη σπιτιου, κατασκευη κάποιου άλλου οικοδομήματος ή και εργασίες ανακαίνισης, καλέστε μας άμεσα στο 211 800 5971 ή επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά, για να συζητήσουμε τη δική σας εξειδικευμένη περίπτωση, χωρίς καμία δέσμευση από μέρους σας. Να είστε σίγουροι ότι εδώ θα βρείτε μοναδικές προτάσεις και ιδέες για το έργο σας.

Θέλετε την Καλύτερη Προσφορά
για ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΠΙΤΙΟΥ;

Συνεργατες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ανακαινισεις Σπιτιων από τους Νο1! Εμπιστευθείτε τη HomeDesign για μερικές & ολικές ανακαινίσεις σπιτιών. Αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίες σε όλη την Αττική. Δοκιμάστε μας!

Όλες οι εργασίες καλύπτονται με:

Ανακαινισεις Σπιτιων με 5 Έτη Εγγύηση

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

Ακινητα Πορτο Ραφτη

Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου

Βρείτε τους Νο1 στις Ανακαινισεις Σπιτιων στο:

Facebook Image