Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ - HOMEDESIGN
 Ανακαινισεις & Κουφωματα Πορτο ΡαφτηΗ HomeDesign είναι μια εταιρεία που βρίσκεται αρκετά χρόνια στο χώρο της κατασκευής και της ανακαίνισης με έδρα στο Πόρτο Ράφτη, έχοντας πλέον καταφέρει να αποκτήσουμε σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία στις ανακαινισεις σπιτιων.

Εξυπηρετούμε οικοδομικά και κατασκευαστικά έργα παντός τύπου (ανακαινίσεις σπιτιών, πατητή τσιμεντοκονία, ειδικά δάπεδα, κουφώματα κ.α.) στο Πόρτο Ράφτη, το Μαρκόπουλο, τα Μεσόγεια αλλά και γενικότερα ολόκληρη την Αθήνα. Σε περίπτωση μεγαλύτερων έργων ή ειδικών περιπτώσεων ωστόσο, αναλαμβάνουμε έργα σε όλη την Ελλάδα!Σε κάθε περίπτωση για όποιο έργο και αν ενδιαφέρεστε σε οποιαδήποτε περιοχή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε για συμβουλές και τεχνικές λεπτομέρειες, είτε για την υλοποίηση οποιασδήποτε οικοδομικής εργασίας. Μετα από επικοινωνία ενδέχεται να σας εξυπηρετήσουμε είτε εμείς είτε κάποιος συνεργάτης μας, καθώς πρωταρχικός μας στόχος είναι η εξυπηρέτηση κάθε πελάτη που θα επικοινωνήσει μαζί μας, με κάθε τρόπο. Αν λοιπόν ψάχνετε τους πλέον ειδικούς στις ανακαινισεις σπιτιων, επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στο 211 800 5971.

Η εταιρεία μας είναι ο ιδανικός σας σύμβουλος για την ανακαίνιση του σπιτιού σας, ώστε να γίνει μοναδικό, ξεχωριστό και κυρίως του γούστου σας! Αυτό μάλιστα είμαστε σε θέση να σας το εγγυηθούμε, καθώς αποτελούμαστε από μια ομάδα από άξιους και πεπειραμένους εξειδικευμένους συνεργάτες πάνω στις ανακαινίσεις σπιτιών, όπως αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, μαστόρους κ.α., που σίγουρα το αποτέλεσμα της δουλειάς μας θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Σκοπός μας είναι να αναμορφώνουμε και να μεταμορφώνουμε τον χώρο σας, να τον κάνουμε ομορφότερο και πιο ελκυστικό. Παράλληλα όμως πάντα στις ανακαινίσεις σπιτιών φροντίζουμε να διατηρούμε το ύφος σας και να προχωράμε την ανακαίνιση βασιζόμενοι στο προσωπικό σας γούστο.

Χαρακτηριστικό μας γνώρισμα, που θα καταλάβετε από την πρώτη σας επικοινωνία μαζί μας, αλλά ακόμα και από την περιήγηση σας στην ιστοσελίδας μας, είναι πως έχουμε φροντίσει να προσαρμοστούμε στις ανάγκες της εποχής και προσφέρουμε ανακαινίσεις σπιτιών με ποιότητα υψηλού επιπέδου, αλλά ταυτόχρονα και σε πολύ προσιτές τιμές.

Έχετε υπόψη μάλιστα πως η εποχή μας ενδείκνυται για ανακαινίσεις σπιτιών. Με το κόστος για την κατασκευή μιας νέας κατοικίας να είναι απλησίαστο με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα, η λύση της ανακαίνισης είναι η καταλληλότερη. Ιδιαίτερα αν επιλέξετε την HomeDesign, που εκτός ότι εξειδικεύεται στις ανακαινίσεις σπιτιών, έχει φροντίσει να σας προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Θέλετε λοιπόν να δώσετε μια νέα νότα στο σπίτι σας, να διορθώσετε πιθανά προβλήματα και να αναβαθμίσετε το βιοτικό σας επίπεδο, δαπανώντας λογικά χρήματα και όχι μια περιουσία; Δείτε τώρα τα πακέτα που προσφέρουμε για ανακαινίσεις και επικοινωνήστε άμεσα με τους ειδικούς στις ανακαινίσεις σπιτιών, για να εξετάσουμε μαζί τις λεπτομέρειες της δικής σας εξειδικευμένης περίπτωσης.

Ανακαινισεις & Κουφωματα Πορτο Ραφτη

Τα πιο συνήθη έργα που έχουμε αναλάβει πρόσφατα αλλά βεβαίως δεν περιοριζόμαστε μόνο σε αυτά, είναι τα εξής:

Ανακαινισεις Σπιτιων Πορτο ΡαφτηΚουφωματα Αλουμινιου Πορτο ΡαφτηΑντικατασταση Κουφωματων Πορτο ΡαφτηΕξωτερικη Θερμομονωση Πορτο Ραφτη
Ανακαινισεις Σπιτιων ΜεσογειαΚουφωματα Αλουμινιου ΜεσογειαΑντικατασταση Κουφωματων ΜεσογειαΕξωτερικη Θερμομονωση Μεσογεια
Ανακαινισεις Σπιτιων ΜαρκοπουλοΚουφωματα Αλουμινιου ΜαρκοπουλοΑντικατασταση Κουφωματων ΜαρκοπουλοΕξωτερικη Θερμομονωση Μαρκοπουλο
Ανακαινισεις Σπιτιων ΑθηναΚουφωματα Αλουμινιου ΑθηναΑντικατασταση Κουφωματων ΑθηναΕξωτερικη Θερμομονωση Αθηνα
Ανακαινισεις Σπιτιων ΑττικηΚουφωματα Αλουμινιου ΑττικηΑντικατασταση Κουφωματων ΑττικηΕξωτερικη Θερμομονωση Αττικη
Ανακαινιση Μπανιου Πορτο ΡαφτηΚουφωματα PVC Πορτο ΡαφτηΠατητη Τσιμεντοκονια Πορτο ΡαφτηΑνακαινιση Σπιτιου Πορτο Ραφτη
Ανακαινιση Μπανιου ΜεσογειαΚουφωματα PVC ΜεσογειαΠατητη Τσιμεντοκονια ΜεσογειαΑνακαινιση Σπιτιου Μεσογεια
Ανακαινιση Μπανιου ΜαρκοπουλοΚουφωματα PVC ΜαρκοπουλοΠατητη Τσιμεντοκονια ΜαρκοπουλοΑνακαινιση Σπιτιου Μαρκοπουλο
Ανακαινιση Μπανιου ΑθηναΚουφωματα PVC ΑθηναΠατητη Τσιμεντοκονια ΑθηναΑνακαινιση Σπιτιου Αθηνα
Ανακαινιση Μπανιου ΑττικηΚουφωματα PVC ΑττικηΠατητη Τσιμεντοκονια ΑττικηΑνακαινιση Σπιτιου Αττικη
Ανακαινιση Κουζινας Πορτο ΡαφτηΚουφωματα Πορτο ΡαφτηΒιομηχανικα Δαπεδα Πορτο ΡαφτηΑνακαινιση Πορτο Ραφτη
Ανακαινιση Κουζινας ΜεσογειαΚουφωματα ΜεσογειαΒιομηχανικα Δαπεδα ΜεσογειαΑνακαινιση Μεσογεια
Ανακαινιση Κουζινας ΜαρκοπουλοΚουφωματα ΜαρκοπουλοΒιομηχανικα Δαπεδα ΜαρκοπουλοΑνακαινιση Μαρκοπουλο
Ανακαινιση Κουζινας ΑθηναΚουφωματα ΑθηναΒιομηχανικα Δαπεδα ΑθηναΑνακαινιση Αθηνα
Ανακαινιση Κουζινας ΑττικηΚουφωματα ΑττικηΒιομηχανικα Δαπεδα ΑττικηΑνακαινιση Αττικη


* Μεταξύ άλλων η εταιρεία μας που έχει έδρα στο Πόρτο Ράφτη και ασχολείται με ανακαινίσεις σπιτιών, είναι μέλος της Ομοσπονδίας Κατεσκευαστικών και Οικοδομικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, καθώς και της Ένωσης Κατασκευαστών Κτιρίων Ελλάδος.

Θέλετε την Καλύτερη Προσφορά
για τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ;

Συνεργατες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ανακαινισεις Σπιτιων από τους Νο1! Εμπιστευθείτε τη HomeDesign για μερικές & ολικές ανακαινίσεις σπιτιών. Αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίες σε όλη την Αττική. Δοκιμάστε μας!

Όλες οι εργασίες καλύπτονται με:

Ανακαινισεις Σπιτιων με 5 Έτη Εγγύηση

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

Ακινητα Πορτο Ραφτη

Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου

Βρείτε τους Νο1 στις Ανακαινισεις Σπιτιων στο:

Facebook Image