ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥΚουφωματα ΑλουμινιουΤα κουφωματα αλουμινιου είναι τα πιο διαδεδομένα στη χώρα μας σύμφωνα με τις έρευνες, κάτι όχι παράλογο αν σκεφτεί κανείς τα οφέλη τους αλλά και την ύπαρξη αλουμινίου ως μέταλλο ανά την επικράτεια. Το βασικό τους πλεονέκτημα έναντι των συνθετικών κουφωμάτων είναι η τεράστια ποικιλία χρωμάτων (RAL, MAT, SABLE, χρώματα ξύλου κ.α.), η στιβαρότητα που προσδίδουν στο κτήριο που θα τοποθετηθούν, καθώς και η υψηλή μηχανική αντοχή τους, που επιτρέπει ειδικές κατασκευές

Επίσης, τα κουφωματα αλουμινιου ξεχωρίζουν και για την αντοχή τους, καθώς δεν θα χρειαστεί αντικατάστασή τους λόγω φθοράς, διότι αφενός το αλουμίνιο δεν υφίσταται γήρανση και χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση και αφετέρου οι ειδικές βαφές τους επιτρέπουν να αντέχουν σε μικρές αποστάσεις από τη θάλασσα.

 
Από την άλλη η άλλοτε κύρια αδυναμία για τα κουφωματα αλουμινιου που ήταν οι θερμομονωτικές τους ιδιότητες, εξαιτίας του ότι το αλουμίνιο είναι καλός αγωγός της θερμότητας και επιτρέπει την απώλεια θερμότητας από το σπίτι προς το εξωτερικό περιβάλλον έχει λυθεί με τη θερμοδιακοπή, η οποία αποτρέπει τις θερμοκρασιακές απώλειες. Ιδιαίτερα αν συνδυάσετε τα κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή, ενεργειακά τζάμια και περιμετρικούς μηχανισμούς ασφαλείας, το αποτέλεσμα θα είναι κορυφαίο και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα θερμομόνωσης.

Όσον αφορά τις τιμές, στην ενότητα Κουφωματα Τιμες μπορείτε να δείτε το κόστος τόσο για τα κουφώματα όσο και για τις εργασίες εγκατάστασης, σε μια κατοικία 50m², σε μια 70m² και σε μια 90m². Έτσι μπορείτε να έχετε μια εικόνα του κόστους για τη δική σας κατοικία, αλλά βέβαια από εκεί και πέρα επειδή εξετάζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις ιδιαιτερότητες της κατοικίας και τις ανάγκες του ιδιοκτήτη, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να προσαρμόσουμε κάποιο από τα πακέτα μας στις δικές σας ανάγκες.

Θέλετε την Καλύτερη Προσφορά
για τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ;

Τυποι Κουφωματων

Κουφωματα Αλουμινιου

Κουφωματα Αλουμινιου

Προσδώστε στο σπίτι σας τη μέγιστη ασφάλεια, αντοχή και στιβαρότητα.

Κουφωματα Αλουμινιου
Κουφωματα PVC

Κουφωματα PVC

Η πιο value for money επιλογή για τα κουφώματα της κατοικίας σας

Κουφωματα PVC
Αντικατασταση Κουφωματων

Αντικατασταση Κουφωματων

Εμπιστευθείτε τους κορυφαίους για την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας.

Αντικατασταση Κουφωματων

Συνεργατες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ανακαινισεις Σπιτιων από τους Νο1! Εμπιστευθείτε τη HomeDesign για μερικές & ολικές ανακαινίσεις σπιτιών. Αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίες σε όλη την Αττική. Δοκιμάστε μας!

Όλες οι εργασίες καλύπτονται με:

Ανακαινισεις Σπιτιων με 5 Έτη Εγγύηση

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

Ακινητα Πορτο Ραφτη

Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου

Βρείτε τους Νο1 στις Ανακαινισεις Σπιτιων στο:

Facebook Image