ΚΟΥΦΩΜΑΤΑΚουφωματαΤα κουφώματα ως γνωστόν αφορούν τα ανοίγματα σε μια κατασκευή, δηλαδή τα παράθυρα και τις πόρτες και προσφέρουν στην κατασκευή πολλαπλά οφέλη. Καταρχάς ασφάλεια και σφράγισμα του εκάστοτε ανοίγματος, καθώς επίσης αυξημένη αισθητική και εξοικονόμηση ενέργειας. Λόγω των ωφελημάτων που προσφέρουν, η αντικατασταση κουφωματων είναι μια από τις σημαντικότερες εργασίες κατά τις ανακαινισεις σπιτιων.

Οι βασικοί τύπου κουφωμάτων διαχωρίζονται με βάση το υλικό κατασκευής και τα Κουφωματα Αλουμινιου, τα Κουφωματα PVC και τα Ξυλινα Κουφωματα. Κάθε τύπος κουφώματος έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και ανάλογα την κατασκευή μπορεί κάποιος τύπος να ταιριάζει καλύτερα από κάποιον άλλο. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για κάθε κούφωμα, ώστε να αποκτήσετε πληρέστερη εικόνα.

Η HomeDesign με πολυετή εμπειρία στις ανακαινίσεις γενικότερα αλλά και στα κουφώματα, έχετε πραγματοποιήσει δεκάδες έργα για κάθε τύπο κουφώματος, για αυτό και είμαστε έτοιμοι τόσο να σας συμβουλέψουμε για την απόφασή σας, όσο και να υλοποιήσουμε το έργο σας, με γνώμονα πάντα την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος, τη συνέπεια και το value for money!

Για περισσότερες επικοινωνήσετε μαζί μας από εδώ ή μας καλέσετε στο 211 800 5971 ή

Ζητηστε Προσφορα

Τυποι Κουφωματων

Κουφωματα Αλουμινιου

Κουφωματα Αλουμινιου

Προσδώστε στο σπίτι σας τη μέγιστη ασφάλεια, αντοχή και στιβαρότητα.

Κουφωματα Αλουμινιου
Κουφωματα PVC

Κουφωματα PVC

Η πιο value for money επιλογή για τα κουφώματα της κατοικίας σας

Κουφωματα PVC
Αντικατασταση Κουφωματων

Αντικατασταση Κουφωματων

Εμπιστευθείτε τους κορυφαίους για την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας.

Αντικατασταση Κουφωματων

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

 
Όπως είδαμε λοιπόν παραπάνω, οι βασικές κατηγορίες κουφωμάτων ανάλογα με το υλικό κατασκευής είναι τα αλουμινίου, τα pvc και τα ξύλινα. Στη χώρα μας τα πιο διαδεδομένα είναι τα κουφώματα αλουμινίου, ιδίως τα προηγούμενα χρόνια, καθώς είναι γνωστά για την ασφάλεια και τη σιγουριά που προσφέρουν στην κατοικία που θα τοποθετηθούν, μιας και διακρίνονται για τις μηχανικές αντοχές τους.

Τα τελευταία χρόνια ωστόσο σημαντικό έδαφος κερδίζουν τα κουφώματα pvc (ή αλλιώς τα συνθετικά κουφώματα), τα οποία έχουν πλεονέκτημα την κορυφαία θερμομόνωση που προσφέρουν έναντι των κουφωμάτων αλουμινίου, καθώς και την πιο προσιτή τιμή. Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα που τα PVC κουφώματα έχουν αναπτύξει την αντοχή και την ανθεκτικότητά τους, έχουν διακριθεί από αρκετούς ως η πιο value for money επιλογή για τοποθέτηση ή αντικατασταση κουφωματων. Σε κάθε περίπτωση πάντως αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κοστολόγηση των κουφωμάτων και να ενημερωθείτε για συγκεκριμένα πακέτα που έχουμε για ενδεικτικές κατοικίες των 50, 70 & 90m², μπορείτε να επισκεφθείτε την ενότητα Κουφωματα Τιμες.

Κουφωματα

Τα ξύλινα κουφώματα από την άλλη, λόγω και κυρίως του υψηλού κόστους αλλά και της σχετικής ανθεκτικότητας σε μη συνηθισμένες κλιματολογικές συνθήκες, επιλέγονται σπανιότερα και σε ιδιαίτερες καταστάσεις. Πέρα όμως από το υλικό της κατασκευής, ρόλο παίζει και ο τύπος του κουφώματος, ιδίως για την κατασκευή και τη λειτουργία του. Έχουμε λοιπόν τα ανοιγόμενα, τα συρόμενα (χωνευτά ή επάλληλα) και τα σταθερά, καθώς και τις πόρτες (απλές, θωρακισμένες, εσωτερικές κ.α.), τα οποία όλα είναι διαθέσιμα για κάθε υλικό κουφώματος.

Από πλευράς μας έχοντας χρόνια εμπειρίας στα κουφώματα, συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες σε κάθε τύπο και γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του κάθε τύπου. Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για  περισσότερες λεπτομέρειες, απορίες, συμβουλές και προτάσεις, είτε καλώντας μας στο 211 800 5971 είτε βλέποντας από εδώ όλους τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας.

Θέλετε την Καλύτερη Προσφορά
για τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ;

Συνεργατες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ανακαινισεις Σπιτιων από τους Νο1! Εμπιστευθείτε τη HomeDesign για μερικές & ολικές ανακαινίσεις σπιτιών. Αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίες σε όλη την Αττική. Δοκιμάστε μας!

Όλες οι εργασίες καλύπτονται με:

Ανακαινισεις Σπιτιων με 5 Έτη Εγγύηση

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

Ακινητα Πορτο Ραφτη

Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου

Βρείτε τους Νο1 στις Ανακαινισεις Σπιτιων στο:

Facebook Image