ΑΝΑΚΑΙΝΙΣH ΣΠΙΤΙΟΥΑνακαινιση ΣπιτιουΗ καλύτερη και πιο πλήρης επιλογή στις ανακαινίσεις σπιτιών είναι η γενική ανακαίνιση της κατοικίας σας. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε την οικία σας και παράλληλα να ανεβάσετε τη διάθεσή σας, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Βεβαίως και οι μεμονωμένες επιλογές για ανακαίνιση κουζίνας και ανακαίνιση μπάνιου είναι χρήσιμες και αποτελεσματικές, όταν τα χρήματα που έχουμε να διαθέσουμε για ανακαίνιση είναι περιορισμένα. Όμως με την γενική ανακαίνιση του σπιτιού μας του αλλάζουμε επίπεδο, και αν μάλιστα γίνει σωστά και από ειδικούς, μπορεί να ισοδυναμεί σχεδόν με την κατασκευη σπιτιου ή την αγορά νέου.

Πρέπει επίσης να γνωρίζετε, πως μια ανακαίνιση που θα γίνει μετά από σωστή μελέτη και θα υλοποιηθεί από έμπειρους και ειδικούς τεχνικούς, όπως αυτού της HomeDesign, θα δημιουργήσει επιπλέον χώρους στο σπίτι σας, καλύπτοντας πληρέστερα τις ανάγκες σας.

 

Τυποι Ανακαινισης

Ανακαινιση Μπανιου

Ανακαινιση Μπανιου

Δώστε στο μπάνιο σας μια εντελώς νέα & μοντέρνα εμφάνιση.

Ανακαινιση Μπανιου
Ανακαινιση Κουζινας

Ανακαινιση Κουζινας

Αναβαθμίστε τον χώρο που καθημερινά συγκεντρώνεται η οικογένεια.

Ανακαινιση Κουζινας
Γενικη Ανακαινιση Σπιτιου

Γενικη Ανακαινιση Σπιτιου

Πλήρης ανακατασκευή και αναβάθμιση, για... σπίτι σαν καινούριο!

Ανακαινιση Σπιτιου

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣH ΣΠΙΤΙΟΥ

 
Επίσης καλό είναι να ενημερωθείτε και για το πρόγραμμα εξοικονομηση κατ οικον, με το οποίο επιδοτήστε ως 70% για μια σειρά εργασιών ανακαίνισης και αναβάθμισης της οικίας σας. Οι εργασίες που μπορεί να περιλαμβάνονται στις γενικές ανακαινίσεις σπιτιών είναι πολλές και διάφορες, και βέβαια προσαρμόζονται κατά περίπτωση στα γούστα σας.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε ορισμένες από αυτές, εκτός από αυτές που περιλαμβάνονται στην ανακαίνιση μπάνιου και την ανακαίνιση κουζίνας.

Ανακαινιση Σπιτιου     - Αφαίρεση και αποξήλωση παλιών επίπλων, ντουλαπών, πορτών (εσωτερικές και εξωτερικές), σωληνώσεων κ.λπ.)
- Αποξήλωση των παλιών σωληνώσεων και αντικατάσταση με νέους, τόσο για ύδρευση όσο και για αποχέτευση
- Αποκομιδή των μπαζών που θα προκύψουν από τις παραπάνω δραστηριότητες
- Μερεμέτια όπου χρειάζεται
- Αντικατασταση Κουφωματων (με νέα από αλουμίνιο ή PVC)
- Αντικατάσταση των υδραυλικών παροχών και αποχέτευσης
- Αλλαγή των εσωτερικών πορτών ανάλογα με τα γούστα σας
- Προσθήκη νέων ντουλαπών σύμφωνα με τις επιθυμίες σας
- Αλλαγή της εξωτερικής πόρτας (συνιστούμε πόρτα ασφαλείας)
- Αντικατάσταση παλιών θερμαντικών σωμάτων και προσθήκη νέων αν και όπου απαιτείται (π.χ. σώμα τύπου πετσετοκρεμάστρα στο μπάνιο)
- Θερμομόνωση του σπιτιού με εξωτερική θερμομόνωση ή/και μόνωση ταράτσας
- Πλήρης ελαιοχρωματισμός του σπιτιού εσωτερικά και εξωτερικά
- Προαιρετική αλλαγή δαπέδων με νέα και ενδεχομένως χρήση πατητης τσιμεντοκονιας, βιομηχανικο δαπεδο κ.α.

Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να δείτε και κάποια πακέτα για ανακαινίσεις σπιτιών που έχουμε δημιουργήσει για εσάς, κάποια εκ των οποίων αφορούν και την γενική ανακαίνιση του σπιτιού σας, πατώντας εδώ. Βεβαίως αυτά αποτελούν κάποιες πρότυπες έτοιμες λύσεις τις οποίες δεν είστε αναγκασμένοι να επιλέξετε. Αντιθέτως μπορούμε μετά από επικοινωνία να σας παρέχουμε ένα πακέτο βασισμένο ειδικά και αποκλειστικά στις ανάγκες σας.

Καλέστε μας λοιπόν άμεσα στο 211 800 5971 ή επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε τη δική σας εξειδικευμένη περίπτωση, χωρίς καμία δέσμευση από μέρους σας. Να είστε σίγουροι πως εδώ θα βρείτε μοναδικές προτάσεις, φοβερή ποιότητα και τιμή που δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε.

Θέλετε την Καλύτερη Προσφορά
για τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ;

Συνεργατες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ανακαινισεις Σπιτιων από τους Νο1! Εμπιστευθείτε τη HomeDesign για μερικές & ολικές ανακαινίσεις σπιτιών. Αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίες σε όλη την Αττική. Δοκιμάστε μας!

Όλες οι εργασίες καλύπτονται με:

Ανακαινισεις Σπιτιων με 5 Έτη Εγγύηση

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

Ακινητα Πορτο Ραφτη

Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου

Βρείτε τους Νο1 στις Ανακαινισεις Σπιτιων στο:

Facebook Image