ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΠατητη ΤσιμεντοκονιαΗ πατητή τσιμεντοκονία είναι μια ιδιαίτερη τεχνοτροπία της οποίας η γνώση χάνεται στα βάθη των αιώνων. Κάνει όμως δυναμικά την επανεμφάνιση της στο χώρο, προσδίδοντας ιδιαίτερη αισθητική, κομψότητα και χαρίζοντάς σας εν γένει μια πρωτότυπη αρχιτεκτονική πρόταση.

Το προϊόν που χρησιμοποιείται στη πατητή τσιμεντοκονία είναι φυσικό, οικολογικό και έχει ως βάση μάρμαρο, φυσικούς λίθους, ή ακόμη και ηφαιστειακά πετρώματα. Το τελευταίο άλλωστε έκανε τη πατητή τσιμεντοκονία πασίγνωστη στις Κυκλάδες.

Η εφαρμογή της γίνεται πολύ εύκολα και σε πληθώρα επιφανειών, όπως δάπεδα και τοίχους, σε εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους, οικιακούς ή επαγγελματικούς. Ιδιαίτερα μάλιστα τα τελευταία χρόνια, επιλέγεται ολοένα και περισσότερο στις ανακαινισεις σπιτιων, ιδίως στα μπάνια.


Ενδεικτικά η πατητή τσιμεντοκονία βρίσκει πλήθος εφαρμογών σε: παλιά δάπεδα, πλακάκια, μωσαϊκά, μάρμαρο, μπάνια, ντουζιέρες, πισίνες, πορσελάνες, πάγκους κουζίνας, γούρνες νεροχύτη, τοίχους, χτιστές σκάλες, τζάκια, κατασκευές από γυψοσανίδες, αλλά και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε αφού απλώνεται παντού σα σοβάς.

Η πατητή τσιμεντοκονία έχει πολύ μικρό πάχος στρώσης και αυτό τη κάνει εξαιρετική επιλογή και για ανακαινίσεις χώρων, καθώς μπορεί να εφαρμοστεί πάνω σε οποιοδήποτε υλικό δαπέδου ή τοίχου. Πλακάκι, γυαλί, βότσαλο μάρμαρο, μωσαϊκό και ξύλο συνδυάζονται αρμονικά με τη πατητή τσιμεντοκονία δίνοντας σας εντυπωσιακά κλασσικά ή μοντέρνα αποτελέσματα. Παράλληλα, η πατητή τσιμεντοκονία δημιουργώντας ενιαίες επιφάνειες χωρίς αρμούς παρέχει υγιεινή, ευκολία στο καθάρισμα αλλά και υψηλού επιπέδου αισθητική.

Πρέπει να αναφερθεί επίσης ότι ειδικά βερνίκια που προστίθενται στο τέλος της εφαρμογής παρέχουν αδιαβροχοποίηση και προστασία από χαράγματα, χτυπήματα και λεκέδες στη πατητή τσιμεντοκονία ενώ ταυτόχρονα διατηρούν τη φυσική της όψη αναλλοίωτη. Τα παραπάνω καθιστούν τη πατητή τσιμεντοκονία ανθεκτική στο χρόνο και στη φθορά ενώ η μοναδική ελαστικότητα που διαθέτει, τη κάνει συμβατή με ενδοδαπέδια θέρμανση, λόγω της απορροφητικότητας των συστολών-διαστολών, που προκαλούν οι μεταβολές της θερμοκρασίας χωρίς μάλιστα να απαιτούνται αρμοί.

Η πατητή τσιμεντοκονία διατίθεται εξάλλου σε απεριόριστα χρώματα και τρεις διαφορετικούς τύπους, (ματ, σατινέ και γυαλιστερή) και έτσι η εταιρεία μας, σε συνδυασμό με την ελκυστική τιμή των 39€/m² (συμπεριλαμβάνεται το σύνολο των υλικών και των εργασιών) + φπα, σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να μπορείτε να δημιουργήσετε ιδιαίτερους χώρους με τη προσωπική σας σφραγίδα, σε οποιαδήποτε επιφάνεια με μόνο όριο τη φαντασία σας, ανεβάζοντας αισθητικά το επίπεδο του χώρου σας! Είμαστε δίπλα στον κάθε πελάτη μας για να δώσουμε λύσεις και προτάσεις. Συνδυάστε ποιότητα και οικονομία. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αθήνας και όχι μόνο.


Πατητη Τσιμεντοκονια

Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια επιλογών ανάλογα με το ύφος που θέλετε να δώσετε στον εργασιακό ή οικιακό σας περιβάλλον. Εμπιστευθείτε τη τελευταία τάση της αρχιτεκτονικής και επενδύστε το δάπεδο ή άλλες επιφάνειες με πατητή τσιμεντοκονία. Διαθέσιμη σε ποικίλες αποχρώσεις και υφές, απογειώνει αισθητικά κάθε χώρο. Το έργο που παράγουμε είναι αξιόπιστο και εγγυάται μακροζωία και ανθεκτικότητα. Γνωρίζουμε όλες τις τεχνοτροπίες και τις μεθόδους που συμβαδίζουν πλήρως με τα διεθνή πρότυπα. Εφαρμόζεται σε τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους σε μπάνια και κουζίνες, σε χτιστές μπανιέρες κλπ.

Είναι ένα υλικό με άριστες αντοχές και τέλεια αδιαβροχοποίηση, και διατίθεται σε πάνω από 150 χρώματα. Είναι ένα εξ ολοκλήρου οικολογικό, φυσικό και βιοκλιματικό υλικό. Έχει συστατικά την θηραϊκή γη, την υδράσβεστο, τη χαλαζιακή άμμο και το κεραμάλευρο. Η πατητή τσιμεντοκονία λοιπόν είναι 100% ελληνικό προϊόν, δεδομένο που την κάνει πιο οικονομική από άλλα παρεμφερή προϊόντα. Άλλωστε, η τιμή της παραμένει σε οικονομικά επίπεδα, εφόσον τα υλικά προέρχονται από την ελληνική φύση και δεν χρησιμοποιούνται χημικά

Η πατητή τσιμεντοκονία (Beton Cire) έχει ως βάση το Μικροτσιμέντο. Αυτό ακριβώς την διαφοροποιεί από τις παραδοσιακές τσιμεντοκονίες και τα βιομηχανικά δάπεδα, που ενώ μοιάζουν στην όψη δεν διαθέτουν τις μοναδικές ιδιότητες του Micro Cement όπως την υψηλή ελαστικότητα(12N/mm²), ισχυρή πρόσφυση και πολύ μεγάλη αντοχή κρούσης (45N/mm²) σε πολύ μικρό πάχος.

Για την προστασία της πατητής τσιμεντοκονίας από ρύπους, λάδια, χημικά κλπ. χρησιμοποιούνται ειδικά βερνίκια που ενώ την προστατεύουν απόλυτα, ταυτόχρονα διατηρούν τη φυσική της όψη αναλλοίωτη. Είναι κατάλληλη για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και βρίσκει πλήθος εφαρμογών σε δάπεδα, σκάλες, έπιπλα, πάγκους κουζίνας, ντουζιέρες, μπανιέρες, νιπτήρες, πισίνες κ.α., με πιο σύνηθη την εφαρμογή κατά την ανακαινιση μπανιου.

Η πατητή τσιμεντοκονία δημιουργεί ενιαία δάπεδα και επιφάνειες με πολύ μεγαλύτερη υγιεινή από τα πλακάκια, στους αρμούς των οποίων όπως είναι γνωστό αναπτύσσονται μικρόβια. Είναι ιδανική για ανακαινίσεις αφού εφαρμόζεται σε πολύ μικρό πάχος ακόμα και πάνω στο παλιό δάπεδο από πλακάκια, μάρμαρα, μωσαϊκά, ξύλα κλπ. χάρη στην ισχυρή της πρόσφυση. Είναι μοναδική για ενδοδαπέδια θέρμανση αφού χάρη στην πολύ υψηλή ελαστικότητά της, απορροφά τις συστολές-διαστολές που προκαλούν οι μεταβολές της θερμοκρασίας χωρίς να απαιτούνται αρμοί. Η πατητή τσιμεντοκονία διατίθεται σε απεριόριστα χρώματα, έχει τρομερές αντιχαρακτικές ιδιότητες και προσφέρει απόλυτη αδιαβροχοποίηση.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την πατητη τσιμεντοκονια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε εδώ ηλεκτρονικά είτε στο 211 800 5971.

Θέλετε την Καλύτερη Προσφορά
για ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ;

Συνεργατες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ανακαινισεις Σπιτιων από τους Νο1! Εμπιστευθείτε τη HomeDesign για μερικές & ολικές ανακαινίσεις σπιτιών. Αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίες σε όλη την Αττική. Δοκιμάστε μας!

Όλες οι εργασίες καλύπτονται με:

Ανακαινισεις Σπιτιων με 5 Έτη Εγγύηση

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

Ακινητα Πορτο Ραφτη

Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου

Βρείτε τους Νο1 στις Ανακαινισεις Σπιτιων στο:

Facebook Image