ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝΑντικατασταση ΚουφωματωνΗ Αντικατασταση Κουφωματων είναι μια από τις σημαντικότερες εργασίες για την ανανέωση της κατοικίας σας και μπορεί να αποτελεί είτε μέρος κατά την ανακαίνιση μιας κατοικίας είτε και αυτοτελή εργασία. Τα οφέλη που προσφέρει όπως θα δούμε είναι παρακάτω είναι πολλαπλά, χωρίς το κόστος να είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Οι κατοικίες που έχουν κουφώματα εδώ και πάνω από 1-2 δεκαετίες είναι πολύ πιθανόν να έχουν φθορές που μειώνουν την απόδοσή τους, όμως ακόμα και να βρίσκονται σε καλή κατάσταση μην ξεχνάτε πως η τεχνολογία και οι τεχνικές γνώσεις προηγούμενων δεκαετιών είχαν ως αποτέλεσμα κουφώματα που δεν ανταποκρίνονταν στις σύγχρονες ανάγκες θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, ενώ και το εικαστικό αποτέλεσμα πιθανό ναν είναι αναχρονιστικό.

Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι που επιβάλουν την αντικατασταση κουφωματων, καθώς και ζητήματα αμιγώς λειτουργικότητας. Στην πράξη λοιπόν, πιο συνηθισμένα παραδείγματα απεγκατάστασης κουφωμάτων και τοποθέτηση νέων είναι τα ξύλινα, τα οποία αντικαθίστανται με κουφώματα αλουμινίου ή κουφώματα PVC.

Το βασικότερο όφελος από την αντικατασταση κουφωματων είναι η εξοικονόμηση ενέργειας και η αναβάθμιση της θερμομόνωση της κατοικίας. Χαρακτηριστικά είναι τα αποτελέσματα ερευνών, σύμφωνα με τα οποία το 35% των ενεργειακών απωλειών ενός διαμερίσματος, προέρχονται από τα παλιά κουφώματα που έχει. Με την τοποθέτηση νέων κουφωμάτων οι απώλειες θερμότητας θα μειωθούν δραστικά, ιδίως αν επιλέξετε ενεργειακούς υαλοπίνακες με δίπλα τζάμια. Παράλληλα βέβαια αν θέλετε να ελαχιστοποιήσετε τις θερμοκρασιακές απώλειες του ακινήτου σας, η καλύτερη επιλογή είναι να συνδυάσετε την τοποθέτηση κουφωμάτων με την εξωτερική θερμομόνωση. Έτσι θα εκμηδενήσετε τις απώλειες θερμότητας τόσο από τα ανοίγεματα του κτηρίου (κουφώματα) όσο και από τα τοιχώματά του.

Τυποι Κουφωματων

Κουφωματα Αλουμινιου

Κουφωματα Αλουμινιου

Προσδώστε στο σπίτι σας τη μέγιστη ασφάλεια, αντοχή και στιβαρότητα.

Κουφωματα Αλουμινιου
Κουφωματα PVC

Κουφωματα PVC

Η πιο value for money επιλογή για τα κουφώματα της κατοικίας σας

Κουφωματα PVC
Αντικατασταση Κουφωματων

Αντικατασταση Κουφωματων

Εμπιστευθείτε τους κορυφαίους για την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας.

Αντικατασταση Κουφωματων

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

 
Ταυτόχρονα όμως με την αντικατασταση κουφωματων θα υπάρχει και σημαντική βελτίωση στην ηχομόνωση της οικίας, ιδίως αν επιλέξετε κουφώματα PVC. Από την άλλη η εγκατάσταση νέων κουφωμάτων αλουμινίου είναι δεδομένο πως θα προσδώσουν μεγαλύτερη στιβαρότητα και ασφάλεια στην κατοικία σας, αναβαθμίζοντας έτσι συνολικά το ακίνητο. Τέλος όπως αναφέραμε και στην αρχή, η αισθητική του χώρου συνολικότερα θα αναβαθμιστεί και θα ανανεωθεί, με βάση πάντα το γούστο και τις προτιμήσεις σας.

Αν θέλετε λοιπόν και εσείς να επωφεληθείτε των πλεονεκτημάτων που θα σας αποφέρει η αντικατασταση κουφωματων, επιλέξτε των ειδικούς στα κουφώματα! Έχουμε υλοποιήσει δεκάδες έργα με αντικατασταση κουφωματων στην Αθήνα και όχι μόνο και μπορούμε να εγγυηθούμε πως οι εργασίες θα είναι άμεσες, ποιοτικές και χωρίς επιπλέον μερεμέτια και κρυφά κόστη!

Πιο συγκεκριμένο κοστολόγιο αναφορικά με την τοποθέτηση κουφωμάτων θα βρείτε στην ενότητα Κουφωματα Τιμες, όπου έχουμε ετοιμάσει 3 πακέτα ενδεικτικά για 3 διαφορετικά μεγέθη κατοικιών και περιλαμβάνουν τόσο την αγορά όσο και την εγκατάστασή τους. Από πλευράς μας μπορούμε τόσο να προσαρμόσουμε τα πακέτα μας στις δικές σας ανάγκες όσο και να αναλάβουμε μόνο την εργασία για την αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων με νέα, εφόσον τα έχετε ήδη προμηθευτεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, λεπτομέρειες ή απορίες μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες, απορίες, συμβουλές και προτάσεις, είτε καλώντας μας στο 211 800 5971 είτε βλέποντας από εδώ όλους τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας. Σίγουρα θα σας κάνουμε μια προσφορά που δύσκολα θα αρνηθείτε!

Θέλετε την Καλύτερη Προσφορά
για ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ;

Συνεργατες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ανακαινισεις Σπιτιων από τους Νο1! Εμπιστευθείτε τη HomeDesign για μερικές & ολικές ανακαινίσεις σπιτιών. Αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίες σε όλη την Αττική. Δοκιμάστε μας!

Όλες οι εργασίες καλύπτονται με:

Ανακαινισεις Σπιτιων με 5 Έτη Εγγύηση

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

Ακινητα Πορτο Ραφτη

Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου

Βρείτε τους Νο1 στις Ανακαινισεις Σπιτιων στο:

Facebook Image