ΑΝΑΚΑΙΝΙΣH ΚΟΥΖΙΝΑΣΑνακαινιση ΚουζιναςΑν δεν έχετε την οικονομική άνεση για πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού σας, μια λύση εκτός από την ανακαίνιση μπάνιου είναι αυτή της ανακαίνισης κουζίνας. Είναι ένας χώρος που σίγουρα όλοι μας περνάμε κάποιες ώρες τις ημέρας, ιδιαίτερα η νοικοκυρά του σπιτιού. Επίσης είναι ο χώρος που σε κάθε περίπτωση μαζεύεται όλη η οικογένεια, για αυτό και μια ανακαίνιση του χώρου με νέα νότα και εμφάνιση, σίγουρα θα αναβαθμίσει το σπίτι μας και μαζί με αυτό και την διάθεσή μας.

Η κουζίνα μας λοιπόν πρέπει μετά την ανακαίνιση να είναι άνετη, φιλόξενη και απόλυτα εργονομική. Πριν πάμε σε περισσότερες λεπτομέρειες για την ανακαίνιση κουζίνας, αν θέλετε μπορείτε στο παρακάτω λινκ να διαβάσετε λεπτομέρειες γενικότερα για τις ανακαινίσεις σπιτιών και τα δημοφιλέστερα είδη ανακαίνισης.

Τυποι Ανακαινισης

Ανακαινιση Μπανιου

Ανακαινιση Μπανιου

Δώστε στο μπάνιο σας μια εντελώς νέα & μοντέρνα εμφάνιση.

Ανακαινιση Μπανιου
Ανακαινιση Κουζινας

Ανακαινιση Κουζινας

Αναβαθμίστε τον χώρο που καθημερινά συγκεντρώνεται η οικογένεια.

Ανακαινιση Κουζινας
Γενικη Ανακαινιση Σπιτιου

Γενικη Ανακαινιση Σπιτιου

Πλήρης ανακατασκευή και αναβάθμιση, για... σπίτι σαν καινούριο!

Ανακαινιση Σπιτιου

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣH ΚΟΥΖΙΝΑΣ


Ας δούμε παρακάτω τις εργασίες που περιλαμβάνει η ανακαίνιση κουζίνας. Κατά τη γνώμη μας βέβαια για μια σωστή και ποιοτική ανακαίνιση κουζίνας πρέπει να περιλαμβάνονται όλες οι ενέργειες, ωστόσο μετά από επικοινωνία με εσάς μπορούν να εξαιρεθούν κάποια βήματα, εφόσον το επιθυμείτε.

Ανακαινιση Κουζινας     - Αφαίρεση και αποξήλωση των παλιών επίπλων της κουζίνας
- Αφαίρεση των σχετικών πλακιδίων από την κουζίνα
- Πέταγμα των μπαζών που θα προκύψουν από τις παραπάνω δραστηριότητες
- Αντικατάσταση των υδραυλικών παροχών και της αποχέτευσης σύμφωνα με το σχέδιο
- Εγκατάσταση των καινούργιων ηλεκτρολογικών παροχών ,τοποθέτηση διακοπτών και πριζών
- Τοποθέτηση των επίπλων κουζίνας και σύνδεση των ηλεκτρικών συσκευών
- Τοποθέτηση διαφόρων νέων αξεσουάρ κουζίνας όπως πόμολα, πάγκος, κάδος απορριμμάτων, νεροχύτης, μπαταρία νεροχύτη κ.α.
- Τοποθέτηση των πλακιδίων τοίχου
- Βάψιμο της κουζίνας


Μάλιστα αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να δείτε ένα από τα 6 πακέτα ανακαινίσεων που έχουμε δημιουργήσει για εσάς και αφορά την ανακαίνιση κουζίνας, πατώντας εδώ. Βέβαια αυτό είναι μόνο ένα γενικό πακέτο, καλό είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας για να δούμε πιο στενά τις δικές σας λεπτομέρειες και ανάγκες.

Επίσης και εδώ, όπως και στην ανακαινιση μπανιου, πρέπει να έχετε υπόψη πως ιδιαίτερα αν το σπίτι σας είναι παλαιότερο από 25 ετών, είναι απαραίτητο να αντικατασταθούν τα οι υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις της κουζίνας. Ακόμα και αν προς το παρόν δεν έχουν κάποιο εύκολα ορατό πρόβλημα, είναι αναμενόμενο να εμφανίσουν σύντομα κάποιο, βάζοντας σας σε διπλή δουλειά και διπλό κόστος, αν έχετε ολοκληρώσει την ανακαίνιση σας αφήνοντας τις παλιές σωληνώσεις.

Ανακαινιση Κουζινας
Όπως βλέπετε λοιπόν η ανακαινιση κουζινας είναι μια εργασία αρκετά σημαντική, που θα ομορφύνει το σπίτι σας και θα δώσει μια νέα νότα σε όλη την οικογένεια. Πρόκειται βέβαια για μια διαδικασία που δεν είναι απλή, για αυτό και έχουμε φροντίσει η ομάδα μας να έχει πεπειραμένους ειδικούς με χρόνια εμπειρίας στις ανακαινίσεις σπιτιών γενικά αλλά και στην ανακαίνιση κουζίνας.

Μην χάνετε λοιπόν χρόνο και επικοινωνήστε μαζί μας στο 211 800 5971 ή από εδώ. Να είστε σίγουροι πως εδώ θα βρείτε μοναδικές προτάσεις, φοβερή ποιότητα και τιμή που δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε.

Θέλετε την Καλύτερη Προσφορά
για τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ;

Συνεργατες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ανακαινισεις Σπιτιων από τους Νο1! Εμπιστευθείτε τη HomeDesign για μερικές & ολικές ανακαινίσεις σπιτιών. Αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίες σε όλη την Αττική. Δοκιμάστε μας!

Όλες οι εργασίες καλύπτονται με:

Ανακαινισεις Σπιτιων με 5 Έτη Εγγύηση

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

Ακινητα Πορτο Ραφτη

Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου

Βρείτε τους Νο1 στις Ανακαινισεις Σπιτιων στο:

Facebook Image