ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥΑνακαινιση ΞενοδοχειουΚάθε χρόνο η χώρα μας υποδέχεται ολοένα και περισσότερους τουρίστες, με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν άνθηση οι τουριστικές επιχειρήσεις. Αυτό οδηγεί στην ανάγκη για περισσότερες κατασκευές νέων τουριστικών καταλυμάτων, ενώ για τα υφιστάμενα η ανανέωση και η ανακαινιση ξενοδοχειου μετά τη σεζόν είναι σχεδόν απαραίτητη. Φυσικά για μία τέτοια κίνηση το ύψος της επένδυσης έχει τον κυρίαρχο ρόλο στην απόφασή, όπως και το χρονοδιάγραμμα που θα απαιτειθεί για την υλοποίηση του έργου.

Η Homedesign με την πολυετή εμπειρία της στη σχεδίαση, στις κατασκευές και στις ανακαινίσεις κτιρίων (ανακαινισεις σπιτιων, ανακαινίση επαγγελματικών χώρων, ανακαινιση ξενοδοχειου κ.α.), σας εγγυάται το αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε, μέσα από την ομαδική δουλειά και τη συνέπεια που την χαρακτηρίζει. Η τεχνογνωσία και η υπευθυνότητα στη δουλειά μας, σας εξασφαλίζει την τήρηση όλων των προδιαγραφών του εκάστοτε έργου, διώχνοντας το όποιο άγχος σας για την κατασκευή του.


 
Εάν το ξενοδοχείο σας χρειάζεται ανακαίνιση, απευθυνθείτε στην ομάδα της Homedesign προκειμένου να συζητήσουμε μαζί σας οποιαδήποτε λύση έχετε σκεφτεί και να σας κάνουμε κι εμείς τις δικές μας προτάσεις, έχοντας πλέον σημαντική εμπειρία στην ανακαινιση ξενοδοχειου. Οι προδιαγραφές του εκάστοτε έργου είναι διαφορετικές, είτε λόγω της περιοχής που βρίσκεται αυτό, είτε λόγω πολύ ειδικών απαιτήσεων προκειμένου να αναβαθμιστεί κ.λπ. Η Homedesign είναι εδώ για να σας καλύψει όλα τα δεδομένα, όσο απαιτητικά και εάν είναι.

Το κόστος για την ανακαινιση ξενοδοχειου διαφέρει σημαντικά ανάλογα το μέγεθος της μονάδας και το εύρος των εργασιών που θα υλοποιηθούν, όπως για παράδειγμα εάν θα πραγματοποιηθεί αντικατασταση κουφωματων, αν θα τοποθετηθούν ειδικά δάπεδα (π.χ. βιομηχανικα δαπεδα) ή αν θα πραγματοποιηθούν αλλες ειδικές κατασκευές όπως η πατητη τσιμεντοκονια, η οποία επιλέγεται από ολοένα και περισσότερα ξενοδοχεία κατά την ανακαίνιση ή την κατασκευή τους. Παράλληλα το κόστος για την ανακαίνιση μιας τουριστικής μονάδας επηρεάζεται και από μια σειρά από άλλους παράγοντες, όπως να διατηριθεί η υφιστάμενη δομή. 

Σε κάθε περίπτωση όμως, εάν ενδιαφέρεστε για ανακαινιση ξενοδοχειου, μη διστάσετε να μας καλέστε άμεσα στο 211 800 5971 ή επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά, για να συζητήσουμε τη δική σας εξειδικευμένη περίπτωση, χωρίς καμία δέσμευση από μέρους σας. Να είστε σίγουροι ότι εδώ θα βρείτε μοναδικές προτάσεις και ιδέες για το έργο σας!

Θέλετε την Καλύτερη Προσφορά
για ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ;

Συνεργατες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ανακαινισεις Σπιτιων από τους Νο1! Εμπιστευθείτε τη HomeDesign για μερικές & ολικές ανακαινίσεις σπιτιών. Αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίες σε όλη την Αττική. Δοκιμάστε μας!

Όλες οι εργασίες καλύπτονται με:

Ανακαινισεις Σπιτιων με 5 Έτη Εγγύηση

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

Ακινητα Πορτο Ραφτη

Βιολογικος Καθαρισμος Αυτοκινητου

Βρείτε τους Νο1 στις Ανακαινισεις Σπιτιων στο:

Facebook Image